Tiesitkö, että ikääntyminen EI tapahdu yhtäkkiä vaan hetki hetkeltä hienovaraisesti ja siksi voit myös vaikuttaa siihen positiivisesti, alkaen tänään…

Kolmenkympin kriisi ei ehkä olekaan aiheeton, sillä ikääntyminen todella alkaa silloin.

Pysäytä ikääntyminen jo solutasolla:

“Tunnista ikääntymisen todelliset merkit, korjaa vauriot nopeasti ja ehkäise tutut mutta turhat vanhuuden sairaudet… luonnon keinoin ja ilman kalliita lääkkeitä!”

Ikääntyminen voi olla myös hyvä kokemus – pääset nauttimaan elämästäsi terveenä, onnellisena ja vielä pitkään!

Kun puhutaan ikääntymisestä, mistähän se johtuu että usein puhutaan vain ihosta…

Ehkä kyse on jälleen mielikuvista, halutaan ehkäistä se nuutunut kuva omasta vanhenemisesta.

Pääasiana ettei vain ikääntyminen näkyisi ulospäin…

Myönnetään, onhan se 100% ymmärrettävää!

Kukapa haluaisi nähdä sen oman peilikuvan muuttuvan silmissä. Sananmukaisesti.

Mutta silti, omilla keski-ikäisilläkin tuntuu olevan jonkinlainen turha kauhukuva ikääntymisestä.

Ja voi olla, että kun uhkakuvia on syötetty jo vuosikymmeniä mediassa ne alkavat jo tarttua.

Ja jos sitten samalla miettii kaikkia niitä ajattelemattomia elämän valintoja, joita ihan kaikille kertyy elämässä…

Monenlaisia riesoja ehtii kehittyä ja yhtäkkiä jopa vuodessa voit yhtäkkiä näyttää 10v vanhemmalta.

Antti Heikkilä 77v ja Maarit Heikkilä 71v

Mutta tässä kaikessa ikääntymispaniikissa mennään ohi siitä kaikkein tärkeimmästä:

Kun pysäytät ikääntymisen sisältäpäin - ja siis todellakin solutasolta asti - sisäinen terveys näkyy aina myös ulospäin!

Ja kuten ehkä jo arvaatkin, ikääntymisen vaikutuksille on paljonkin tehtävissä jos niin päättää.

Mutta ensin, otetaanpa tähän väliin pikainen tietoisku…

Tiedätkö miten moninaiset merkit voivat kertoa ikääntymisen kiihtymisestä?

Toki ikääntyminen voi näkyä päällepäin esim. kasvoilta, tuntua omassa liikkumisessa, voimien vähentymisenä ja niin edelleen.

Mutta on myös melkoinen määrä ikääntymisen mittareita, jotka eivät aina ulospäin näy mutta tutkimuksissa voivat tulla esiin.

Tässä näet niistä muutamia:

1. DNA-vaurio, joka muuttaa soluja ja voi mahdollisesti aiheuttaa syöpää ja muuta haitallista solukäyttäytymistä.

2. Epigeneettiset muutokset, jotka tekevät soluista vanhoja ja toimintahäiriöisempiä.

3. Telomeerien kuluminen – kromosomiemme ”suojahatut kuluvat”, mikä estää kudosten uusiutumista.

4. Proteostaasin menetys, mistä seuraa proteiininmuodostuksen epätasapaino, jolloin jätteitä alkaa kertyä soluihin.

5. Mitokondrioiden toimintahäiriö – vapaat radikaalit ja oksidatiivinen stressi aiheuttavat mitokondrioiden vaurioita, mikä johtaa mitokondrioiden mutaatioihin ja solun energiantuotannon heikkenemiseen.

6. De-säännelty ravintoainetunnistus – epäonnistunut reagointi ravintoaineisiin, solujen kasvuun, energiantuotannon häviämiseen ja muihin solun toimintoihin.

7. Solujen vanheneminen (senolytic cells) – kuluneet, vaurioituneet solut kerääntyvät elimistössä, mikä johtaa krooniseen tulehdukseen. Se aiheuttaa kudosten uusiutumisen heikkenemisen.

8. Kantasolujen kuluminen – kantasolujemme kyky uudistaa vaurioituneita kudoksia on heikentynyt terveiden korvaussolujen loppumisen vuoksi.

9. Muuttunut solujen välinen viestintä – muuttunut solujen välinen kommunikaatio, joka johtaa krooniseen tulehdukseen ja solujen toimintahäiriöön.

10. Crosslinking, mikä tarkoittaa vanhenemiseen liittyvää ilmiötä, missä kudosten proteiinien välille muodostuu sokeriperäisiä sidoksia tai ristisidoksia. Se tekee kudoksesta jäykempiä, jolloin niiden toiminta heikkenee.

Ja voit toki tämän luettuasi sanoa, että mitä sitten?

Miksi ihmeessä pitäisi kaiken muun arjen lisäksi murehtia vielä kantasoluista tai telomeerien kulumisesta.

No ei kannatakaan.

Ja kieltämättä tämä on hieman lääkärikieltä jota yleensä pyrin välttämään näissä yhteyksissä.

Mutta mainitsin nämä, jotta voit tiedostaa miksi elimistösi uusiutuminen hidastuu ja siksi se voi näkyä esim. iholla, useampina epämääräisinä kremppoina tai tihentyneinä lääkärikäynteinä.

Ja lisäksi tiedät, että tähän kaikkeen VOI vaikuttaa omakohtaisilla valinnoilla!

Mutta vielä ennen kuin mennään ratkaisuihin, katsotaan vielä hiukan solujen ikääntymiseen jotta tiedät mistä puhutaan…

Mitä moninaisia harmeja ja jopa vaaroja solujen ikääntymisestä seuraa -  ja siksi siihen kannattaa tarttua mieluiten jo TÄNÄÄN?

Solujesi ikääntymistä ei ehkä näe, mutta sen vaikutukset tunnetaan… yleensä kun on jo liian myöhäistä.

Ja kerron kohta mitä voit konkreettisesti tehdä solujesi ikääntymiselle, keinoja on kaikeksi onneksi monia. 

Esimerkkejä siitä mitä voi tapahtua kun solujen ikääntyminen jatkuu kontrolloimattomasti (kuten useimmilla ihmisillä):
  • Syöpä syntyy soluvaurioiden pohjalta (ehkä kuuluisin ja se ikävin esimerkki)
  • Alzheimerin taudissa amyloidi (vaurioitunut proteiini) keräytyy aivosoluihin, ja sitä pidetään itse taudin varsinaisena syynä
  • Neurologiset sairaudet: Alzheimerin lisäksi Parkinsonin tauti ja Huntingtonin tauti ovat kaikki neurodegeneratiivisiä sairauksia, joihin liittyy hermosolujen vaurioituminen ja kuolema.
  • Infektiot - Autofagia voi auttaa torjumaan bakteeri- ja virusinfektioita, koska se voi auttaa soluja tunnistamaan ja tuhoamaan patogeenisia mikrobeja.
  • Nivelreuma liittyy amyloidin kertyminen nivelkalvon soluihin, ja solujen ikääntyminen voi vaikuttaa nivelreuman kehittymiseen monin tavoin - solujen hapettuminen, tulehdusreaktiot, ja nivelten kudosten rappeutuminen
  • Kardiomyopatia - häiriö sydämen kyvyssä pumpata verta, voi aiheuttaa mm. hengenahdistusta, väsymystä, rintakipua tai huimausta
  • Diabetes - ikääntyvät solut voivat heikentyessään kehittää insuliiniresistenssiä
  • Maksasairaudet - maksasolujen ikääntyminen voi aiheuttaa toimintahäiriöitä maksassa ja edistää maksasairauksien kehittymistä, samalla kyky käsitellä myrkyllisiä aineita voi heiketä
  • Autoimmuunisairaudet - ikääntyvät solut voivat vaurioitua DNA:ssaan ja vapauttaa vaurioituneita DNA-fragmentteja, jotka immuunijärjestelmä voi havaita vieraina

Mutta ennen kuin mennään yhtään enempää tähän hienojakoiseen lääketieteelliseen liturgiaan, pääasia on ymmärtää että keinoja pysäyttää tätä koko ikääntymiskehitystä kyllä löytyy.

Yksi näistä tärkeimmistä keinoista on autofagian käynnistäminen kehossasi.

Autofagia voi auttaa ehkäisemään tai hidastamaan kaikkien näiden sairauksien etenemistä aktivoimalla solujen uudistumisprosessia.

Miten autofagiaa sitten voi aktivoida omin keinoin?

Se on yksi monista tärkeistä konkreettisista keinoista, jotka olen kerännyt kurssiini… 

 Mukana keinoissa on mm.

Autofagiaa, mitokondrioita, insuliiniresistenssin purkua, hormonitasapainon palauttamista,
unihäiriöiden voittamista, kasvojen ja ihon hoitamista, paljon ruokailusta ja vähän lisäravinteista…


…ja paljon, PALJON muuta tietoutta, jota ei ole yleisessä tiedossa eikä ainakaan helposti löydettävissä ja toteutettavissa.

Mutta nytpä on! 

 
Jos alkaa kuulostaa siltä, että haluaisit saada yhtä hyviä tuloksia kuin tuhannet potilaani, mennään syvemmälle niin kerron seikkaperäisesti miten tilanteesi on juuri luvassa muuttua perusteellisesti…

Lääkäri Antti Heikkilän “Hyvä ikääntyminen” -verkkokurssi antaa sinulle vankan käytännönläheisen tietopaketin helposti omin päin rauhallisesti omaksuttavaan tahtiin: 

Tämä ainutlaatuinen peräti 7-viikkoinen verkkokurssi sisältää mm. nämä jatkuvalle hyvinvoinnillesi elintärkeät aiheet:

VIIKKO 1

Ikääntymisen ja pitkän elämän salaisuudet

Haluatko elää pitkän vai mahdollisimman hyvän elämän - ja tarvitseeko oikeasti edes valita? Uusimmilla tiedoilla voitkin elää sekä mahdollisimman pitkään että hyvälaatuista elämää. Kerron tässä mitä se konkreettisesti tarkoittaa.

Ikääntyvä solu - mitä ikääntyvässä solussa tapahtuu, ja miten siihen voidaan erilaisten Anti Aging -menetelmien kautta vaikuttaa niin, että solutason vanheneminen hidastuu.

Senesenssisolut, avain ikääntymisen ymmärtämiseen - tämä on kirjaimellisesti vanhenemisprosessin ytimessä. Senesenssisolut eli vanhenevat solut eivät voi enää jakautua, mutta ne erittävät haitallisia aineita, jotka vahingoittavat ympäröiviä terveitä soluja.

VIIKKO 2

Solujen vanhenemisen hienojakoinen totuus (ja miten vaikutat siihen)

Autofagosytoosi - toiselta nimeltään myös autofagia, se äärimmäisen tärkeä kehon ominaisuus eli prosessi, jossa solut kierrättävät vaurioituneita, sairastuneita tai ikääntyneitä osia uusiksi soluelimiksi. Tätä voidaan aktivoida tarkoituksella, nyt kuulet miten!

mTor - tämä mystiseltä kuulostava lyhenne taas on autofagian vastavaikuttaja, joka on syytä saada tasapainoon jotta ikääntyminen ei aiheuta mm. lihaskatoa.

Mitokondrio - Mitokondriot ovat solujen energiamyllyjä, joita ilman solut eivät voi elää. Iän mukana mitokondrioiden määrä alkaa vähentyä, mikä taas heikentää solujen toimintaa. Erityisen runsaasti niitä löytyy sydänlihassoluissa, joten terve järkikin kertoo että mitokondrioiden terveyteen on syytä vaikuttaa tehokkaasti.

Saat lukuisia ohjeita tähän, mm. ketodieetti, ruokarytmi, stressittömyys, riittävä uni ja oikea liikunta. Nämä ovat tämän koko kurssin vaikuttavimmassa keskiössä!

VIIKKO 3

Lisää ikääntymisen perustekijöistä joihin voit vaikuttaa

Muu solutason ikääntyminen - saat kuulla harvoin suurelle yleisölle kerrottuja asioita mm. telomeerien pidentämisestä, homokysteiinin haitoista sydämeen ja verisuoniin, yms.

Tulehdus - tunnista tästä lähtien mitkä ruoka-aineet aiheuttavat tulehdusta ja mikä sitä toisaalta tuo alas (tunnet tämän olossasi takuuvarmasti). Selviää myös miksi fruktoosi nostaa kortisolia ja ne yhdessä lisäävät sisäelinrasvaa esim. maksan ympärille, mistä tulee nopeasti ongelma.

Insuliiniresistenssi - tämä ”likainen sana” toistuu materiaaleissani usein, eikä syyttä. Insuliiniresistenssin ymmärtäminen ja selättäminen on kaiken tervehtymisesi keskiössä! Saat selkeät listat asioista, jotka insuliiniresistenssiä sekä lisäävät että vähentävät.

VIIKKO 4

Löydä ikääntymisetä hidastava ruokavalio ja hoida samalla rasvamaksakin

Rasvamaksa - miten se syntyy, mikä se oikeastaan on, ja millä keinoilla sen hoitaminen ratkaisevasti onnistuu. Miten siihen liittyy alkoholi (tai on liittymättä), miten siihen liittyy koliini, miten se lisää paksusuolen syövän riskiä, jne.

Ruokavalio - tässä keskitytään terveellisen ja ravinteikkaan ruokavalion ymmärtämiseen ja sen aikaansaamiseen, koska se on niin keskeistä tulosten saamisen kannalta. Tämä on todennäköisesti juuri se osio, johon TAKAAN että palaat uudestaan ja uudestaan! Saat pilkuntarkat listat ruoka-aineista mitä kannattaa syödä ja miten syödä, jotta olosi paranee päivä päivältä.

Gluteeni - paljon puhutaan nykyään keliakiasta, mutta tärkeämpää on tunnistaa gluteeniyliherkkyys, ja hoitaa sitä oikein - sillä gluteeni voi aiheuttaa myös maksatulehdusta ja -vaurioita. Se on siis osa koko maksaongelmaa, ja kannattaa selättää hetimiten!

VIIKKO 5

Aivot - hormonit - liikunta… Hyvän ikääntymisen kovin kolminaisuus!

Hormonitasapaino - kuulet helpottavan totuuden keskeisistä hormoneista, jotka säätelevät uskomattoman monia asioita kehossasi ja siksi myös määrittävät päivittäistä oloasi hyvin pitkälle… murra hormonimyytit ja saa lisää ruokaohjeita, jotka muuttavat kaiken!

Liikunta - kuulet minkälainen liikunta oikeasti auttaa tervehtymään sekä hidastaa ikääntymistä, ja mikä taas ei auta ollenkaan…

Aivot ja ikääntyminen - kuulet kaiken olennaisen Alzheimerista, kolesterolin ja dementian yhteyksistä… ja paljon muuta!

VIIKKO 6

Sydämen toiminta - Unen optimointi - Stressin minimointi

Erilainen näkökulma sydäntauteihin - kaikki tietävät ns. virallisen lääketieteen näkökulman sydäntautien syntyyn sekä hoitoon. Siitä huolimatta sydän- ja verisuonitaudit vain lisääntyvät. Tarvitaan siis ihan uutta näkökulmaa, jotta päästään asian juurille…

Unihäiriöt - Kuulet mikä tehostaa ja mikä häiritsee REM-vaihetta, ja muutenkin kaiken olennaisen unen optimoinnista

Stressi - paljastan sinulle mitä stressi todella on, mitä kehossasi tapahtuu stressin yltyessä, ja mitä voit sille tehdä. Stressi on valtavan suuri tekijä myös ikääntymisessä, joten tämä on mitä keskeisintä sisäistää… vihdoin saat oikeaa tietoa!

VIIKKO 7

Viimeistelyn vuoro: ikäätyvän ihon hoito ja keskeiset lisäravinteet!

Iho - No nyt puhutaan sitten vihdoin suoraa puhetta myös siitä ihosta. Kyllähän iho kuvastaa yleistä terveydentilaa tehokkaasti, ja myös ihon ikääntymiseen voidaan vaikuttaa.

Näin hoidat kasvojasi - saat videolla esimerkin harjoituksesta, jolla näet miten teet kasvohieronnan vain parissa minuutissa. Vaimoni Maarit lupautui näyttämään esimerkkiä, ja sinä pääset hyötymään.

Anti-Aging lisäravinteet - ketodieetti ja muut elämäntapoihin liittyvät perusasiat ovat tämän kurssin ytimessä, mutta myös lisäravinteita tarvitaan toisinaan auttamaan mäessä. Saat vankat perustelut siihen mihin kannattaa panostaa, ja suorat suositukset myös itse lisäravinteisiin.

BONUS:

kurssipalautteen käsittely, kysymyksiin vastaaminen, erityisaiheet ja keskustelu aiheen ympäriltä.

Mutta vaikka itse kurssin sisältö on kiistatta vakuuttava ja helposti omaksuttava, se ehkä tärkein osa kurssia ei edes löydy kurssialustalta…

Tapaa Suomen luotetuin opastaja terveelliseen elämään ja hyvään ikääntymiseen — ammattitaidolla ja esimerkillä:

Jo yli 40 000 suomalaisen luottolääkäri Antti Heikkilä

Antti Heikkilän monet tuntevat suosituista terveyskirjoistaan kuten Lääkkeetön elämä ja jo parikymmentä muuta laajalti tunnettua teosta.

”Lääkkeetön elämä” on jo yleisesti tunnettu konsepti ja ”Heikkilän dieetti” kulkee myös ’suusta suuhun’ kansan keskuudessa.

Hänellä on myös lähes 50 vuoden taival lääkärin työssä takanaan. Antin omin sanoin, lääkärin työstä vain noin 20 % on tutkittua faktaa. Loppu on kokemusta – joko omaa tai muiden.

Siksi hänen kurssinsa, kirjansa ja muu toiminta perustuu paitsi tutkittuun tietoon, myös lukemattomien potilastapausten kautta hankittuun vankkaan näkemykseen, johon tuhannet suomalaiset luottavat.

Nykyisessä ympäristössä kun asiantuntijoita löytyy joka lähtöön, kuka milläkin kokemuksella ja tietopohjalla - lääkärin kokemuksen merkitys korostuu.

Ja koska Heikkilä haluaa palvella mahdollisimman monia ja auttaa ihmisiä saamaan haluamiaan tuloksia, hän on paketoinut kaiken olennaisen tärkeät tietonsa mm. ruokavalion merkityksestä eri sairauksien hoidossa.

Hänet tunnetaan tinkimättömänä puhujana metabolisten häiriöiden hoidosta monien sairauksien taustalla, ja tämäkin verkkokurssi sisältää runsaasti tietoa juuri näistä juurisyistä myös ikääntymisen taustalla.

“Ruoka olkoon lääkkeesi” oli jo Hippokrateen motto, ja Antti Heikkilä jatkaa tällä linjalla tinkimättömästi - Sinun hyvinvointisi ja pitkän ikäsi vuoksi!

Antti on koonnut tämän kurssin omakätisesti (ei siis mikään avustajan arkisto), ja epätavallista kyllä, hän lupaa vastata myös sinun yksityiskohtaisiin kysymyksiisi kurssin kestäessä!

Kattavan ”Hyvä ikääntyminen - Happy Aging” -kurssiohjelmaan kaupan päälle vielä “lääkäri aina tavattavissasi” - tukipalvelu!

Koko moniviikkoisen kurssin ajan voit lähettää kysymyksiä kurssin tekijälle, lääkäri Antti Heikkilälle. 

Pelkästään tämä etu on monta kertaa arvokkaampi kuin kurssin nimellinen hinta.

Halusin asettaa tämän kurssin hinnan kohtuulliselle tasolle, koska tiedän että ikääntymisestä huolta kantavilla huolet ovat usein akuutteja ja aikaa ei kirjaimellisesti olisi odotella ja arpoa turhia.

Ja oletkin muutenkin mahdollisesti jo tähän asti sijoittanut paljon aikaa ja rahaa toivoon parantua ja parantaa elämänlaatua… ja silti se tavoite tuntuu siirtyvän joka kerta vielä vähän pidemmälle tavoittamattomiin.

Ansaitset jotain paljon, PALJON parempaa kuin “virallisen puolen” käsien levittelyt ja lääkeresepti jokaiseen oireeseen ja vielä lääkkeen aiheuttamaan oireeseen.

Ansaitset nykyaikaisen opastuksen, joka perustuu lukuisien tervehtyneiden potilaiden kokemuksiin - nyt se monistetaan Sinua varten!

Vieläpä takaan sen, että saat vähintään kaiken mitä lupaan:

Kokeile “hyvä ikääntyminen” -kurssia kaikessa rauhassa ilman mitään riskiä - takaan tyytyväisyytesi 100% aukottomasti (tai saat kaikki rahasi takaisin)!

Lääkäri Antti Heikkilän harvinainen 100% tyytyväisyystakuu:

Jos et jostain syystä olisi tyytyväinen kurssin antiin – tai se ei ohjeita käytettyäsi tuottaisi tuloksia – lupaan, että voit pyytää rahasi takaisin 14 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

Sinulla on siis seitsemän viikon kurssista täydet kaksi viikkoa ikään kuin “kokeilla” kurssini tehoa ja todentaa se omassa elämässäsi.

Jos sen jälkeenkään et huomaisi eroa olossasi, ymmärtäisi polkua paranemiseesi tai et olisi jostain muusta syystä tyytyväinen, saat sijoittamasi rahasi takaisin yksinkertaisesti vain sitä pyytämällä (se ei ole yhtään noloa).

Tosin tiedän kokemuksesta, että kun pääset maistamaan parempaa elämänlaatua… mikään ei enää saisi sinua palaamaan vanhaan, maksoi mitä maksoi! :)

(HUOM! Muista myös, että tämä kurssi on käytössäsi kokonaisen vuoden - ehdit mainiosti laittaa oppimaasi käytäntöön silloin kun sinulle sopii!)

Ja jos tämä takuu ei vielä riitä kertomaan sinulle, että tässä sijoituksessa omaan hyvinvointiisi EI ole riskiä…

Ihmettele omin silmin mitä nämä harvinaisen tyytyväiset Antti Heikkilän verkkokursseja käyneet sanovat kurssilla kokemastaan ja tuloksistaan!

Voin aina kertoa sinulle tutkimustietoa, näyttää potilastapauksia ja selittää miksi menetelmäni toimivat niin hyvin, mutta en halua puuduttaa liialla tiedolla jo tässä vaiheessa.

On parempi, että näet myös suoraan tämän kurssin käyneiden kommentteja – sitten voit päätellä haluatko itsekin samoja kokemuksia ja tuloksia:

Kiitos, Antti! Niin paljon tietoa ja hyviä tutkimuksia. Olen aikaisempien keittokirjojesi myötä jo tutustunut vhh-ruokavalioon, joka sopii minulle, ja joitakin vuosia sitten ketodieettiin. Tämä kurssi antoi paljon ymmärrystä itseeni. Kunpa tämä kurssi säilyisi ikuisesti saatavilla, että siihen voisi aina palata kun on tarve. ☀️
-SP

Hei Antti! Kiitos vielä aivan erinomaisesta kurssista. Jäin vielä miettimään, kun vaihdevuoteni ovat alkamassa, voinko helpottaa oireita vielä muuten, kuin syömällä näiden ihanien ohjeiden mukaan? Esim. vitamiinit tai jotain muuta? Vaimosi on niin ihanan kaunis ja nuorekas ja haluaisin itse ylläpitää myös ulkonäköä sitä mukaa, kun saan painoa laskemaan. Hidastaako vaihdevuodet painon laskemista?
-KA

Kiitos, Antti! Panostus verkkokurssiin auttoi, raha tuli takaisin monin verroin. Elämä on parempaa kuin vuosiin.

-VM

Kiitos Antti selkeästä, tsemppaavasta ja mielenkiintoisesta kurssista🌻Selität asiat yksinkertaisesti ja maalaisjärkisesti hyödyntäen lukuisia potilaskeissejä ja laajaa ammattitaitoasi ja tietojasi monien vuosikymmenien kokemuksilla vhh- ja keto -elämäntavasta.
-SA

Olen ollut VHH/KETO-ruokavaliolla tiukasti Antin ohjeiden mukaan 13 vuotta. Olen 80-vuotias ja elän lääkkeetöntä elämää. Olen ollut jälleen puolen vuoden reissulla Balilla. Harrastukseni on oma Bali-triathlon: pyöräily, sukellus ja hieronta. Suuret kiitokset Antti jälleen erinomaisesta verkkokurssista. Todella upea koulutus! En meinannut malttaa odottaa, että viikko menee ja saan seuraavan viikon materiaalit.

-RM

Ja nyt enää jäljellä onkin enää yksinkertainen kysymys, jota ET hyvällä omallatunnolla voi enää vältellä…

Älä enää lykkää väistämätöntä vaan muuta elämäsi suuntaa jo tänään:

Jatkatko nykyistä elämäntapaasi joka ”riittää toistaiseksi” ja toivot parasta
vaikka näkisit samanikäisten tuttujen raihnastuvan ja jopa sairastuvan vakavasti…

VAI

Otatko käyttöösi lääkäri Antti Heikkilän nyt jo kuuluisat lääkkeettömät keinot:

Pysäytä vanheneminen jo solutasolla sekä nosta elämäsi laatua niin
alat voida päivä päivältä paremmin…
iästä riippumatta!

Niin, kaikki me olemme tällä samalla matkalla, johon kuuluu väistämättä myös ikääntyminen.

On yksinkertaisesti sinusta ja minusta itsestämme kiinni minkälaista siitä tulee:

Annatko terveytesi ja elämänlaatusi ns. virallisen lääketieteen käsiin…

…VAI otatko sen omiin käsiisi, minun opastuksellani?

Jos luet tätä edelleen, voisin lyödä vetoa että kuulut vannoutuneesti jälkimmäiseen joukkoon!

Mielestäni kannattaa ottaa paras tieto käyttöön mitä lääketieteellä on tarjottavana, mutta ei sokeasti.

Tuhansien ja tuhansien potilaideni tervehtymisestä tiedän olevani oikeilla jäljillä, ja pystyväni auttamaan myös Sinua.

Älä kuluta hermojasi ja rahojasi istumalla turhaan terveyskeskusten odotustiloissa, etenkin jos lopputulos on yhä suurempi hämmennys.

Hyvä ja laadukas ikääntyminen on jokaisen suomalaisen synnyinoikeus siinä missä vaikka ”koti, uskonto ja isänmaa”.

Iän karttuessa meissä kaikissa alkaa näkyä kaikki se miten olemme eläneet, hyvässä sekä ei niin hyvässä.

Siksi ja siitä huolimatta sanon tämän niin selkeästi kuin pystyn:

Ikääntymisessä EI ole mitään normia, mitä sinun täytyisi noudattaa, ”varmuuden vuoksi”.

KOSKAAN ei ole liian myöhäistä tehdä täyskäännöstä ja saada elämääsi lisää terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua, askel askeleelta… alkaen tänään!

Ja tässäkään sinun ei todellakaan tarvitse eikä kannata olla yksin.

Tarvitset inhimillisesti toteutettavissa olevan suunnitelman, joka alkaa tehdä systemaattisia parannuksia elämääsi, vähä vähältä.

…ja suurella todennäköisyydellä saatat samalla vaivalla selättää myös ison joukon muita ongelmia, mukaanlukien ylipainon…

EI siis kannata viivytellä enää hetkeäkään — tartu tähän päivänpolttavaan tarjoukseeni HETI:

Liity nyt lääkäri Antti Heikkilän “Hyvä ikääntyminen” -verkkokurssille ja aloita peräti 21 moduulin (!) pituinen matka laadukkaaseen elämään ja hyvään ikääntymiseen ”happy aging” -hengessä… todennettuja todellisia keinoja riittää!

Tämän arvokkaan kurssin hinta vastaa kahta erikoislääkärikäynnin hintaa (ja totta puhuen, voiko elämän laadulle ikääntyessä ylipäätään laittaa hintalappua…)

 Saat sekä pitkän kliinisen kokemukseni hyödyt hyvin tiivistetyssä muodossa että myös omakohtaisesti vaimoni kanssa käyttämät hyvän ikääntymisen vinkit tässä ainutlaatuisessa kurssissa, minkä kaltaisia en ole missään maailmassa nähnyt (eikä kuulemma myöskään asiakkaani ja potilaani).

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hyvän, laadukkaan ikääntymisen tielle – kyse on kerrankin siitä että voit saada sekä laatua että määrää, eli sekä lisää vuosia että etenkin lisää laatua elämääsi!

Nähdään pian kurssilla,

Antti Heikkilä
Lääkäri

PS. Kyllä, tämä ajattoman tärkeä kurssi on käytössäsi todellakin kokonaisen vuoden ajan (365 päivää) ostopäivästä eteenpäin. Joten ehdit aivan 100% varmasti käymään kurssin sisällöt omaan rauhalliseen tahtiisi läpi, tekemään muistiinpanot ja harjoitukset vaikka väliin pääsisi inhimillisiä taukojakin.

Ja mikä tärkeintä, ehdit saamaan myös tuloksia! Haluan kuulla niistä, sillä suorastaan harrastan tyytyväisten asiakkaiden kokemusten keräilyä. Ikääntyvien auttaminen on erityisen lähellä sydäntäni ja haluan kuulla miten sinulla menee, joten pidä kynnys matalalla kertoa edistymisestäsi!

Mikään ei tee minua tyytyväisemmäksi kuin kuulla Sinun saavan vihdoin tuloksia, selättävän oireesi ja nostavan elämänlaatuasi. Menneiden murehtiminen on sitä turhempaa mitä pidemmälle elämässä pääsee, ja vanhat ikävät kokemukset sietävätkin jäädä unholaan. Joten annetaan yhdessä piut paut epäonnistuneille aiemmille yrityksille. Kerrothan heti kun alat huomata eroa olotilassasi ja oireiden vähentyessä ja kaikotessa, ja elämäsi alkaessa maistua asteittain paremmalta!

Hyvä ikääntyminen – pysäytä ikääntyminen jo solutasolla

Lääkäri Antti Heikkilän pitkän kliinisen kokemuksen pohjalta laadittu, pysyviä tuloksia tuottava Hyvän ikääntymisen verkkokurssi koostuu 21 aiheosiosta teksteinä, kuvina ja videoina. Ne ilmestyvät viikon välein 3 osiota kerrallaan. Kurssi etenee vaiheittain, mikä on oleellista hyvän lopputuloksen kannalta. Saat menetelmän avulla takaisin terveytesi ja elämänilosi. Ja mikä parasta: toteutustapa on helppo.

PYSÄYTÄ IKÄÄNTYMNEN JO SOLUTASOLLA


“Tunnista ikääntymisen todelliset merkit, korjaa vauriot nopeasti ja ehkäise tutut mutta turhat vanhuuden sairaudet…
luonnon keinoin ja ilman kalliita lääkkeitä!”

Liity nyt lääkäri Antti Heikkilän “Hyvä ikääntyminen” -verkkokurssille ja aloita matka laadukkaaseen elämään ja hyvään ikääntymiseen