Diabetes on vakava sairaus, mutta diabetesdiagnoosin ei tarvitse olla katastrofi.

Ratkaisu on elämäntapamuutos Diabetes bootcamp -verkkokurssin avulla.

Tuhannet suomalaiset ovat saaneet avun terveysongelmiinsa ohjeillani. Pystyn auttamaan myös sinua. 

Elämänlaatusi paranee ohjeillani ja syöt ravitsevampaa ja maistuvampaa ruokaa kuin milloinkaan ennen. Tiedät, mitä voit syödä.

75 % suomalaisista joutuu jossain elämänsä vaiheessa silmätysten diabeteksen kanssa. Jo 15 000 on saanut avun 

Prosessoitu ruoka on aineenvaihduntasairauksien keskeinen syy.  Sinulla ei  kuitenkaan ole syytä huoleen, sillä minulla on sinulle ratkaisu.

Asia hoituu elämäntapamuutoksella, jonka läpi johdattelen sinut monivuotisen kliinisen kokemukseni tuomalla varmuudella. Tulokset ovat olleet erinomaisia.

Merkittävin syy sairastumiseen on huonolaatuinen, manipuloitu ja ravinteita vailla oleva ruoka. Teollisuusruoka lihottaa ja sairastuttaa. Opetan sinulle, mitä ravinteikas ruoka on.  Opit tekemään ruuan itse. Sinulla ei ole enää jatkuva nälkä vaan haluat syödä enää vain ruoka-aikoina. Et kaipaa välipaloja. Laihdut ohessa huomaamattomasti.

Oletko metabolisesti terve vai sittenkin insuliiniresistentti? 

Avainasemassa on aineenvaihduntasi terveys. Tyypin 2 diabetes johtuu siitä, ettei keho enää pysty käsittelemään suuria määriä verensokeria. Ongelma alkaa jo paljon ennen kuin varsinainen diabetes ilmaantuu.

Jatkuva ravinnon suuri puhdistettujen hiilihydraattien määrä, teollisesti valmistetut siemenöljyt ja ruokiin lisätty sokeri rasittaa elimistöä ja aiheuttaa tulehdusta. Jotta elimistö selviäisi tuosta kaikesta, on haiman tuotettava enemmän insuliinia. Tilaa kutsutaan insuliiniresistenssiksi.
 
Insuliiniresistenssin ilmenemismuotoja ovat mm. diabetes, ylipaino ja verenpaine.  Yhdysvalloissa on arvioitu, että vain noin 20 % väestöstä on metabolisesti terveitä.  Suomessa tilanne on suunnilleen sama.

Näin helposti onnistut palaamaan normaaliin elämään

Tyypin 2 diabeteksen hoito on yksinkertainen: Elämäntapamuutos, jossa keskeisellä sijalla on oikea ruokavalio, joka ei nosta verensokeria eikä aiheuta insuliinin liikaeritystä.

Diabeetikko voi parantaa tilansa pelkästään syömällä hyvin

Oikean ruokavalion, päättäväisyyttä pysyä siinä ja koska ruokavalio on erityisen herkullista, se on HELPPOA.

Ruokavalion avulla pääset lääkkeistä ja samalla voit radikaalisti parantaa omaa terveyttäsi. Yleisvointisi nousee kohisten ja se motivoi jatkamaan.
HUOM! Myös tyypin 1 diabeetikoilla nämä toimenpiteet auttavat hyvinkin ratkaisevalla tavalla.

Diabetes

Tyypin 2 diabetes ei tipu taivaasta vaan on pitkän kehityksen tulos. Mitä enemmän ihmiset syövät sokeria, puhdistettuja hiilihydraatteja ja teollisesti valmistettuja siemenöljyjä, sitä enemmän he sairastuvat diabetekseen pitkällä aikavälillä.  
 
Myös insuliini sellaisenaan on vaarallista. Insuliini on anabolinen hormoni, joka stimuloi syöpää. Insuliini myös vaurioittaa verisuonten sisäpintaa aiheuttaen verisuonten kalkkeutumista. Liika insuliini lihottaa ja on keskeinen syy myös rasvamaksaan. Insuliini saa syömään yli tarpeen ja on siten lihavuuden keskeinen syy.

Vain elämäntapamuutos ratkaisee selviämisen

Elämäntapamuutoksen avulla autan sinua pysymään terveenä, sillä olet vaaravyöhykkeessä etenkin, jos suvussasi on esiintynyt diabetesta. Elämäntapamuutos on muutenkin edellytys selviämiselle, sillä pelkkä lääkitys ei johda mihinkään.
 
Sokeritasapainon voi ylläpitää vain elämäntapamuutoksen avulla. Ilman sitä sokeritasapainoa on mahdotonta ylläpitää. Lääkkeillä se ei onnistu.

Elimistövauriot

Diabeteksen mukanaan tuomia elimistövaurioita tai liitännäissairauksia ei ilman elämäntapamuutosta pystytä estämään, vaan ainoastaan terveellisillä elämäntavoilla ja ravitsevalla ruualla.
 
Kerron, mitä voit syödä ja miten elät diabeteksen kanssa oikeanlaisella ruokavaliolla, silloin et joudu rajoittamaan elämääsi.

Heikkilän ruokavalio®
ja Heikkilän menetelmä® 

Kaikki, mitä esitän, pohjautuu vankkaan kliiniseen kokemukseeni ja yli 15.000 onnistuneeseen potilaskokemukseen  joko vastaanotoltani, Terveysklubistani tai kirjojeni lukijoiden antamasta palautteesta. Ruokavalioni laadun takaa sille myönnetyt tavaramerkit: Heikkilän ruokavalio® ja Heikkilän dieetti ®. Se on osa Heikkilän menetelmää®.

”Diabetes on vakava sairaus, mutta hyvä asia on, että siitä voi jokainen toipua.”  – Antti Heikkilä

DIABETES BOOTCAMP -verkkokurssi

Selvitän kurssini alussa, mistä diabeteksessa on kysymys, mitä tyypin 2 ja tyypin 1 diabetes ovat ja mitä niille voi tehdä. Kurssini käsittää 16 eri aiheosiota teksteinä, kuvina ja videoina. Ne ilmestyvät viikon välein 3 osaa kerrallaan. Kurssi etenee tarkoin vaiheittain, mikä on oleellista hyvän lopputuloksen saavuttamisen kannalta.

Verkkokurssi on käytössäsi yhden vuoden ajan. Voit aloittaa kurssin milloin tahansa ja opiskella omaan tahtiin mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Aiemmista verkkokursseista asiakkailta saamani palaute on ollut erittäin positiivista. Verkkokurssit tarjoavat uudenlaisen ja tehokkaan tavan oppia. 


Käsittelen seuraavat aiheet:

 • Insuliiniresistenssi
 • Tyypin 1 diabetes
 • Tyypin 2 diabetes
 • Ketodieetti
 • Hoidon tavoite
 • Mitokondriot
 • Lääkkeet
 • Lisäravinteet
 • Tulehdus
 • Rasvamaksa
 • Sydäntauti
 • Alzheimer
 • Syöpä
 • Liikunta
 • Mieli/Stressi
 • Ruokareseptit

Herkullinen, ravitseva ruoka ja uusi elämäsi

Olen itse herkullisen, ravitsevan ruuan ystävä. Olen aina laittanut mielelläni ruokaa. Vuosien mittaan olen myös kehittänyt suuren määrän helppoja, ravitsevia ruokareseptejä, joita annan nyt käyttöösi.

Kun olet käynyt kurssini huomaat, että ruuanlaitto ja itsestä huolehtiminen on helppoa ja palkitsevaa. Huomaat sen pian olossasi ja terveydentilassasi. Ruuanlaitosta tulee helposti harrastus. Näin on käynyt monille. Silloin:

 • syöt kunnon ruokaa, jolla nälkä lähtee
 • ruokarytmin ylläpitäminen on helppoa
 • reseptit ovat helppoja, ruoka valmistuu nopeasti
 • tervehdyt ja pääset lääkkeistä (DM2)
 • saat lisää energiaa
 • sivutuotteena laihdut
 • ruokavalio on edullinen

Asiakkaiden palautetta

Yhtenä juhannuksena tuskastuin siihen, että olin syönyt puolen vuoden sisällä jo 18 antibioottikuuria, eikä terveys ollut kehuttavassa kunnossa: kakkostyypin diabetes vaivasi, ja elimistössä jylläsi krooninen tulehdus. Verenpaine oli katossa, ja minulla oli rasvamaksa. Aloin muuttaa Antin ohjeilla ruokavaliotani. Jo kahden viikon jälkeen alkoi tapahtua. Ensin tasoittuivat insuliinitasot, sitten verenpaine. Tervehtyessäni olen muutamassa vuodessa laihtunut 70 kg.

- SH -

Lahti

Sain vuonna 2014 todetun diabetekseni remissioon Antin ohjeita noudattamalla. Diabetes- lääkityksen sain jättää toukokuussa 2018 pois, ja paino on sivutuotteena pudonnut 60kg. Tätä ruokavaliota noudatan edelleen ja aion noudattaa sitä loppuelämäni.

- HS -

Rovaniemi

HS ennen ja nyt!

Mi­nul­la diag­no­soi­tiin tyypin 2 diabetes sai­raa­las­sa ra­jun keuh­ko­kuu­meen yhteydessä rei­lut 20 vuot­ta sit­ten. An­tin opit löy­det­tyä­ni lok­sah­te­li asioi­ta koh­dal­leen. Diabetekseni on nyt hyvässä tasapainossa. Pitkäsokeri on nyt 38, siis normaalin rajoissa. Allekirjoitan Antin sanoman. Painoni on näillä Antin ohjeilla pudonnut yli 40 kg. Koko ajan mm. verenpaine on ihanteellinen. On mahtavaa näin senioorinakin totutella uuteen olemukseen.

- LK -

Oulu

Älä tyydy pintaraapaisuun vaan hoida itsesi kuntoon lääkäri Antti Heikkilän pitkäaikaisen kliinisen kokemukseen ja tutkitun tiedon avulla. Jo yli 15.000 suomalaista on toipunut.

Diabetes BOOT CAMP-verkkokurssin hinta vastaa vain 2 kpl erikoislääkärikäyntiä!

Verkkokurssi on käytössäsi yhden vuoden ajan. Voit aloittaa kurssin milloin tahansa ja opiskella omaan tahtiin mihin vuorokauden aikaan tahansa.