Tiesitkö, että voit hoitaa ja

parantaa vastustuskykyäsi?

Pandemiat ovat tulleet jäädäkseen.
Ratkaisu viruksia vastaan on terve immuniteetti.

Metabolinen häiriö on COVID-19:n suurin riskitekijä.
 Tunnet varmasti suurta epävarmuutta tulevaisuuden suhteen -  varsinkin kun viranomaisten viestit ovat ristiriitaisia ja oman terveyden lisäksi mielessäsi on varmasti myös huoli läheisten hyvinvoinnista. Voit kuitenkin varautua viruksia vastaan.

Verkkokurssimme avulla saat tarvittavan tiedon ja ohjeet vahvan vastustuskyvyn saavuttamiseen 
ja pysyt terveenä.

Metabolinen häiriö

tarkoittaa insuliiniresistenssiä. Sen ilmenemismuotoja ovat esimerkiksi

 • diabetes
 • ylipaino ja
 • verenpaine

Nämä 3 tekijää ovat osoittautuneet kohtalokkaiksi koronapotilaille. Yhdysvalloissa on arvioitu, että vain noin 20 % väestöstä on metabolisesti terveitä. Suomessa tilanne on suunnilleen sama. Covid-19-tautiin menehtyneet ovat niitä, joilla on metabolinen häiriö. Voidaan siis puhua metabolisesta pandemiasta.

Terveellistä luomuruokaa

Näin vahvistat immuniteettiasi -verkkokurssi

Lue lisää ja paranna vahvistuskykyäsi verkkokurssimme avulla.

TERVEYTTÄ,
ELINVOIMAA,
ENERGIAA

NÄIN VAHVISTAT IMMUNITEETTIASI -verkkokurssi

Influenssoja ja pandemioita tulee ja menee. Valtaosa ihmisistä on huonolaatuisen ravinnon armoilla. Koska lääketiede ei pysty tarjoamaan mitään tehokasta hoitoa, rokotetta tai ihmepilleriä, on jokaisen viimeistään nyt alettava pitää huolta omasta terveydestään ja kiinnitettävä huomiota terveelliseen ravintoon. On otettava ohjat omiin käsiin ja toteutettava elämäntapamuutos immuniteetin vahvistamiseksi. Ravinnolla, vitamiineilla ja hivenaineilla on siinä tärkeä merkitys.

Lääkäri Antti Heikkilä

Antti Heikkilä

KIRURGI, ORTOPEDIAN JA TRAUMATOLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRI

Antti Heikkilä on lääkäri, jolla on vuosikymmenien kokemus kliinisestä lääkärintyöstä. Kirurgina hän näki jo vuosikymmeniä sitten, millaisiin elinvaurioihin diabetes voi johtaa. Hän on myös kirjailija, joka on kirjoittanut yli 20 teosta, tuoreimmat metabolisiin häiriöihin liittyen Lääkkeetön elämä, Diabeteksen ruokavaliohoito, Ravinto & Terveys. Niiden avulla lukuisat ihmiset ovat saaneet terveytensä takaisin.


Voit hoitaa terveyttäsi ohjatusti ja helposti verkkokurssin avulla

Lääkäri Antti Heikkilän NÄIN VAHVISTAT IMMUNITEETTIASI -verkkokurssilla opit kaiken siitä, miten voit parhaiten suojella omaa ja perheesi terveyttä tilanteessa, jossa terveydenhuoltojärjestelmällä ja nykylääketieteellä ei ole tarjottavanaan mitään tehokasta hoitoa. Metabolinen häiriö romahduttaa vastustuskyvyn.

Verkkokurssilla opit, miten saavutat tasapainoisen ja toimivan immuniteetin. Perehdyt yksityiskohtaisesti siihen, mikä vaikutus on

 • ravinnolla
 • lisäravinteilla
 • liikunnalla ja
 • mielenhallinnalla

Kurssi sisältää kaiken, mitä aiheesta tällä hetkellä tiedetään ja mitä pitkä kliininen kokemus on Antti Heikkilälle opettanut. Kurssin jälkeen sinulla on kaikki tarvittavat avaimet terveellisempään elämään.

Tyytyväiset asiakkaat kertovat:

“ Sain ihan uuden näkökulman tähän kaikkeen. Kiitos siitä.”
— KST

“Tämä kurssi on muuten ihan superloistava, kiitos Antti! ”
— HL

“Kiitos aivan mahtavasta kurssista! Vaikka olen lukenut kaikki kirjasi, tässä oli paljon uutta ja syventävää tietoa.”
— OS

“Kurssi on ylittänyt kaikki odotukseni ja oppeihisi tutustuminen on myös mullistanut ajatukseni terveellisestä ruoasta. Jonkin verran vaikeuksia on uuden ruokavalion suhteen. Syön vieläkin liian usein, tosin en pistä suuhuni ainuttakaan kuivahedelmää, hedelmäpatukkaa yms., välipalat ovat turkkilaista jugurttia, juustoa, mustikoita, metsäsieniä oliiviöljyn kanssa. Pitäisikö vielä parantaa ruokailutapoja vai onko yllämainitut välipalat ok? Olen aina ihmetellyt, miksi keittokirjoissa ei välitetä ruoan terveellisyydestä vain mausta, jos siitäkään. Ruokaohjeesi kirjoissasi ovat mahtavia ja innostavia. Tiedän, että maailmassa tapahtuu paljon kammottavia asioita, mutta olen aivan sanaton jakamistasi tiedoista. On kunnia saada tietää niistä. Kiitos tuhannesti.”
— HT

“Antti Heikkilän Näin vahvistat immuniteettiasi -verkkokurssilta saat sen tiedon, mistä muut eivät uskalla puhua kuin kahden kesken kuiskutellen. Olisikin helppoa, jos ongelmat ratkaistaisiin nopeasti ja vaivattomasti pelkillä pillereillä. Vastuu hyvinvoinnista on kuitenkin asia, joka ihmisen on itse otettava omiin käsiinsä. Se ei ole aina helppoa. Kurssi tarjoaa loistavan tietopaketin päätöksenteon tueksi ja motivoi parantamaan omaa vastustuskykyä erilaisten virusten tykittäessä yhteiskuntaamme. Kurssilla yleissivistys kasvaa ja maailmaa voi nähdä laajemminkin kuin pelkän vessapaperirullan lävitse. Heikkilän näkökulmat ovat avartavia ja hyvin argumentoituja. Kurssilla hän käy yleisten uskomusten kimppuun lempeästi väitellen. Juuri tämä auttaa hahmottamaan ympärillä olevaa kaaosta. Kurssilta saa erinomaiset vinkit hyvine perusteluineen oman immuniteetin vahvistamiseen. Suosittelen kurssia kaikille, jotka pohtivat elämäntapamuutosta tai kokevat ahdistusta koronauutisoinnista. Tieto lisää turvallisuutta!”
— MT

Kurssin avulla voit saavuttaa

 • Vahvemman immuniteetin viruksia vastaan
 • huolettomamman elämän pandemioista huolimatta
 • paremman stressin sietokyvyn
 • energisemmän, virkeämmän olon
 • voit itse paremmin, jaksat auttaa muita läheisiäsi
 • terveellisemmän, energisemmän olon

Ateriaehdotuksissa pääset tutustumaan kokkaamista harrastavan lääkärin
kehittämiin ravitseviin ja herkullisiin ruokaresepteihin.

Ateriaehdotuksissa pääset tutustumaan
kokkaamista harrastavan lääkärin
kehittämiin ravitseviin ja herkullisiin
ruokaresepteihin.

Verkkokurssin kesto ja hinta

Kurssi kestää 4 viikkoa. Saat uuden opintokokonaisuuden viikon välein. Väliaikana on hyvä toteuttaa, pohtia ja kerrata opittua. Verkkokurssi on käytettävissäsi vuoden ajan aloituksesta mihin vuorokaudenaikaan tahansa 24/7.

Kurssin hinta on 139 €
(sis. alv. 24 %)

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä täältä.