LÄÄKÄRI ANTTI HEIKKILÄN VERKKOKURSSIT

Heikkilän dieetti®. Enemmän kuin keto -verkkokurssi

Kiinnostaako sinua laihduttaminen, jossa saat syödä herkullista ja terveellistä ruokaa, etkä koe  koskaan nälkää? Sinun on vain ehdottomasti noudatettava kahta sääntöäni, ja ohjelma toimii sinulla taatusti. Ylivoimainen Enemmän kuin keto.

Diabetes bootcamp
-verkkokurssi

Elämäntapamuutoksella saa tutkimusten mukaan 15 vuotta lisää elinaikaa ja välttyy komplikaatioilta. Selätä siis insuliiniresistenssi ja saata D2 remissioon, jolloin voit elää lääkkeetöntä elämää. D1:llä verensokeri tasapainottuu ja insuliinin tarve minimoituu.

Näin vahvistat immuniteettiasi
-verkkokurssi

Varaudu tulevaan, sillä pandemioita tulee ja menee. Olen ollut oikeassa metabolisten häiriöiden vaarallisuudesta. Metabolinen häiriö on Covid-19:n suurin riskitekijä. Koska lääketiede ei pysty tarjoamaan parantavaa hoitoa, ihmepilleriä tai rokotetta, on sinun pidettävä huoli omasta terveydestäsi.

Yhteydenottojen ja kyselytutkimuksen pohjalta räätälöity verkkokurssi
TAKAISIN NAUTINNOLLISEEN SEKSIELÄMÄÄN - Tosimiesten bootcamp

Oletko väsynyt, ylipainoinen, ärsyynnyt helposti ja sinulla on ongelmia seksielämässä?
Antoisan parisuhteen ylläpitämiseksi kannattaa panostaa sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin erityisesti silloin, jos olet jo törmännyt ongelmiin, mutta myös ennakoivasti.  Kurssi
tarjoaa elämän eliksiiriä kaikenikäisille miehille.

Monioireinen nainen
-laaja verkkokurssi

Tutkimuksen mukaan mieltänne painavat kysymykset, joihin moni ei yrityksistä huolimatta ole saanut vastausta tai kysymyksiä on vähätelty. Ne saattavat liittyä esimerkiksi raudanpuutokseen, ferritiiniin, kilpirauhasongelmiin tai suolistovaivoihin. Eihän myöskään käy, että vaihdevuosioireisia ohjataan mielenterveyspalveluihin.

Selätä kilpirauhasoireesi
-verkkokurssi

Vaikka kilpirauhashormonia kutsutaan hormonien kuningattareksi, on sen toiminta yhteydessä kaikkiin muihin hormoneihin ja koko aineenvaihduntaan. Kun ymmärtää tämän, syntyy hoidossa pysyviä tuloksia.

Ferritiini haltuun
-verkkokurssi

Ohjeillani saat ferritiiniarvosi kohdilleen, sammutat kroonisen tulehdustilan ja pääset pois anemiakierteestä ilman rautavalmisteiden epätoivoista syömistä.

Rasvamaksan oire, vatsakipu.

Rauhoita rasvamaksa
-verkkokurssi

Maksaongelmat ovat jo kansantaudin asemaan noussut vaiva, joka onneksi
on hoidettavissa sillä millä se on tullutkin — elämäntapamuutoksilla!